Agronetto е информативен ресурс за пронаоѓање продавачи на земјоделска опрема, шумарска опрема и резервни делови. Сите информации за робата, постапката на плаќање и испораката ги дава продавачот, чии контакти се поставени во секој оглас.

Наша цел е да ги соединиме продавачите и купувачите на возила низ целиот свет и нивната интеракција да ја направиме погодна, продуктивна и сигурна

Наша статистика
22 години на пазарот
6400 клиенти
80 земји
8 300 000 корисници месечно
890 000 огласа
Наши вредноссти
Транспарентност
Секогаш се раководиме од принципите на отворена и чесна работа со нашите клиенти, партнери и персонал. Репутацијата ни е многу поважна од парите
Безбедност
Ние вложуваме многу време и ресурси да се увериме дека порталот Agronetto е безбеден и за продавачите и за купувачите на возила
Eфективност
Нашиот тим секојдневно работи на подобрување на нашите услуги со цел да ја олесни комуникацијата помеѓу продавачот и купувачот и да ја направи уште попогодна.
Рецензии на наши клиенти
Сите рецензии