Продавајте земјоделска опрема со Agronetto!

Како да почнете да продавате?

1
Апликација

Испратете апликација веднаш

2
Повикај

Почекајте повик од менаџерот

3
Избор на пакет

Изберете најповолен пакет

4
Креирање страница

Страницата за продажби е готова

Поднесете пријава за регистрација веднаш!
Проверете го телефонскиот број: тој треба да е во меѓународен формат и да го содржи кодот на државата.

Ние нудиме:

Поставување на вашата земјоделска опрема на порталот Agronetto

Огласите за продажба на вашата земјоделска опрема ќе бидат поставени на agronetto.mk и на други верзии на порталот (со автоматски превод на сите карактеристики).

Секој оглас може да содржи детален опис на земјоделската опрема, неограничен број на фотографии и видеа, детални информации за вашата компанија и сите информации за контакт.

Страница на вашата компанија на Agronetto

На вашата страница, ќе ги објавиме сите информации за компанијата:

  • Лого и опис на дејноста на вашата компанија, работно време
  • Информации за контакт: телефонски броеви, имиња и фотографии од лицата за контакт
  • Адреса, мапа со насоки и дури и Google street view на вашата фирма
  • Фотографии и видеа за вашата компанија
  • Освен тоа, овде купувачите можат да ги разгледаат сите ваши огласи и да се претплатат за добивање нови понуди

Додавање информации за вашата компанија во каталогот на продавачи на земјоделска опрема на Agronetto

Вашата компанија ќе биде претставена во каталог на продавачи со погодно пребарување за купувачите, во список и географски на мапа.

Можност за креирање веб-сајт на платформата Agronetto

Нашата платформа го олеснува креирањето на веб-сајтот за вашата компанија.

Не мора да барате програмер, да се грижите за хостинг, да додавате содржина и да го поддржувате веб-сајтот.

Веб-страницата на платформата Agronetto ќе ги содржи сите информации за вашата компанија и сите залихи на земјоделска опрема со описи, фотографии и видеа.

Можете да го поврзете сопствениот домен на платформата Agronetto, да нарачате регистрација на домен кај нас или да користите бесплатно веб-сајт на поддомен како yourcompany.agronetto.mk

Испраќање на вашите огласи во списокот за примачи на претплатниците на Agronetto

Во нашата база на податоци има повеќе од 650000 претплатници кои се заинтересирани за купување на различни типови опрема.

Секој нов оглас ќе им биде испратен на сите претплатници кои може да се заинтересирани за овој вид на земјоделска опрема.

Сами можете да го пробате билтенот: одете на кој било дел на веб-сајтот и кликнете на копчето „претплати се“ над листата со огласи.

Автоматско ажурирање на огласи од вашиот извор

Не морате ништо да внесувате рачно: ние можеме автоматски да ги увезуваме и редовно да ги ажурираме вашите огласи од изворот што сте го навеле.

Имаме интеграции со најпопуларните портали од нашата област и со услугите за размена на податоци.

Исто така можеме да го поставиме автоматското ажурирање директно од вашиот веб-сајт.

Можност да се извезуваат огласи на други портали

Agronetto поддржува извоз на огласи на 200 други веб-сајтови. Дури и на Facebook страницата на вашата компанија!

Пристап до детални статистики за огласот

Целосна статистика за компанијата или статистика за секој оглас: прегледи на огласот, прегледи на телефонски броеви, пораки од клиенти, преминувања на месинџер.

Исто така има опција да се види статистиката за сите дејства во земјата на купивачот.

Вграден преведувач за комуникација со клиенти од која било земја

Можете да го користите вградениот преведувач за читање пораки од корисници од која било земја, па дури и да им одговорите на нивниот јазик.

Поддршка од личен менаџер

Менаџерот ќе одговори на сите ваши прашања, ќе ви помогне да го одберете најдобриот пакет за поставување оглас и постојано ќе ја следи ефикасноста на вашите огласи.

Предности на Agronetto:

Eфективност
Повеќе од 8.3 милион купувачи и 80 илјади единици на земјоделска опрема продадено секој месец
Современост
Брз и адаптивен веб-сајт, универзално пребарување и едноставна навигација
Удобност
Детална статистика, едноставно управување со огласот, увоз/извоз на оглас, личен менаџер - се за попријатни продажби
Професионализам
22 години на пазарот - експерти за продажба на опрема преку интернет

Повеќе од 6400+ компании веќе работат со нас:

Регистрирај се
Рецензии на наши клиенти
Испратете апликација за регистрација веднаш!